Bouwupdate Elshof Zuid fase 3A

31 mei '21

De bouw van de 30 woningen in Elshof Zuid fase 3A vordert gestaag. In dit nieuwsbericht lees je welke werkzaamheden zijn voltooid, zie je enkele foto's van de bouw en lees je de prognose oplevering.

Begane grondvloeren gelegd

Bij alle woningen in deze fase zijn de begane grondvloeren inmiddels gelegd. Bij de eerste blokken zijn ook al de verdiepingsvloeren van de 1e verdieping gelegd. De metselaar is dan ook gestart bij het eerste blok bij bouwnummers 11 tot en met 14. De bouwroute gaat als het ware tegen de klok in, van bouwnummers 14 terug naar 7 om vervolgens van bouwnummer 1 naar 5 te gaan met uiteindelijk vanaf bouwnummer 15 oplopend naar 32. Zodra de bouw in een verder gevorderd stadium is, volgt er een kijkdag voor de kopers. De kopersbegeleider brengt de kopers hiervan op de hoogte.

Prognose oplevering

Gelukkig kunnen de werkzaamheden ondanks de coronamaatregelen gewoon doorgang vinden. Op dit moment is de prognose oplevering vanaf het 1e kwartaal van 2022. Dit is uiteraard onder voorbehoud van onvoorziene tegenslagen. Er zullen 2 á 3 woningen per week worden opgeleverd in dezelfde bouwroute als hiervoor besproken. Circa 2 weken voor de definitieve oplevering ontvangen de kopers bericht over de exacte datum.

Meer lezen? Naar het nieuws
Vragen? Bel, chat of mail ons