Bouwnummers en plattegronden online

28 augustus '19

De voorbereidingen voor de start verkoop van fase 2B zijn in volle gang. Inmiddels zijn de plattegronden per bouwnummer gereed en gepubliceerd op de website. Interesse in een van de 30 woningen in deze fase, of in een vrije kavel om je droomhuis te realiseren? Bekijk het woningaanbod en meld je aan als belangstellende voor een woningtype! 

image alt

Wonen aan het water

Fase 2B bestaat uit 30 woningen in verschillende typen: semi-bunalows (levensloopbestendig), 2 onder 1 kapwoningen, hoek- en tussenwoningen. Daarnaast bieden we 7 vrije kavels aan, waarop je je eigen droomwoning kunt (laten) ontwerpen en bouwen. De kavels variëren in oppervlakte van circa 414 tot maar liefst 805 m2. Een groot deel van de 2 onder 1 kapwoningen en vrije kavels ligt met de tuin op het zuidwesten, én aan het water!

De details per bouwnummer én de bijbehorende plattegronden staan nu op de website. Benieuwd?

Bekijk het woningaanbod

Interesse? Maak een account aan

Heb je interesse in een woning of kavel in fase 2B van Elshof Zuid? Om in aanmerking te komen, heb je een persoonlijk account nodig voor 'Mijn Eigen Huis'. In deze omgeving kun je je favoriete woningen bewaren en je daarvoor inschrijven zodra de verkoop start. Ook komen hier de benodigde verkoopstukken en -documenten beschikbaar. Maak dus nu een account aan en markeer de woning of kavel van jouw voorkeur als favoriet!

Lees meer over Mijn Eigen Huis Maak een account aan
De woningplattegronden staan online Bekijk alle bouwnummers