Bouw Elshof Zuid de eilanden start binnenkort

5 april '22

Alle opschortende voorwaarden voor Elshof Zuid de eilanden zijn vervuld. Dat betekent dat de bouw officieel van start kan gaan en de kopers naar de notaris kunnen voor de juridische levering. 

Naar de notaris

De opschortende voorwaarden, zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomsten, zijn vervuld. Alle kopers zijn daarom per mail op de hoogte gebracht dat zij binnenkort worden uitgenodigd om de akte van levering en de hypotheekakte (indien van toepassing) te laten passeren bij Actus Notarissen Heerhugowaard. (Heb je als koper geen mail gehad? Controleer dan je spam box.) Als je een (gedeeltelijke) hypotheek nodig hebt, stuur dan (via je bank of adviseur) zo snel mogelijk je hypotheekstukken naar de notaris. Als je uit eigen middelen betaalt, verzoeken wij je direct contact op te nemen met de notaris om dit kenbaar te maken. Zodra de notaris de benodigde documenten heeft ontvangen, word je uitgenodigd om de akte van levering en de eventuele hypotheekakte te komen ondertekenen.

Medio mei start de bouw

Aannemer Kuin start binnenkort met de voorbereidingen van de bouw van de 27 woningen op de 2 (schier)eilanden in Elshof Zuid. De verwachting is dat de aannemer medio mei 2022 daadwerkelijk start met de bouw. Tijdens de bouw is de kopersbegeleider van de aannemer , Mirjam Heilijgers, contactpersoon voor de kopers. Zij zorgt voor de berichtgeving over de voortgang van de bouw.

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling, wenst alle kopers en de aannemer een voorspoedige bouw!

  Planning
Vragen? Neem contact op