Ben jij klaar voor het huis van je dromen?

20 november '19

Gasloos wonen in de landelijke en groene omgeving van Elshof Zuid in Anna Paulowna, wie wil dat nou niet? Zeg 'ja' tegen één van de vrije bouwnummers in Elshof Zuid fase 2B. Kom binnen en bewonder...

image alt

Maak kennis met bouwnummer 41

Ben je op zoek naar een gasloze 2 onder 1 kapwoning? Dan hebben we goed nieuws! In fase 2B is bouwnummer 41 nog beschikbaar. Bouwnummer 41 heeft een woonoppervlakte van circa 133 m2 en kost €310.000 v.o.n.. De tuin heeft een zeer gunstige ligging op het zuidwesten. Je hebt hierdoor vrijwel de gehele dag zon. De indeling van de begane grond heeft een U-vorm, met aan de tuinzijde de keuken en aan de voorzijde de woonkamer. Tuingericht koken dus! Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers. De hoofdslaapkamer is zeer ruim met de mogelijkheid voor het maken van een inloopkast. Wie droomt daar nou niet van? 

Bekijk de verkooptekening

Begane grond

BG

Eerste verdieping

1e

Twee verdieping

2e

Liever je eigen droomwoning bouwen?

Bouw je liever je eigen droomwoning? Ook dat is nog mogelijk in Elshof Zuid fase 2B. Van de 7 vrije kavels zijn er op dit moment namelijk nog slechts 3 beschikbaar! Met kaveloppervlaktes tussen de circa 414 m2 en 805 m2 heb je in ieder geval genoeg ruimte om je wensen tot leven te brengen. Je zoekt zelf een architect en aannemer en bouwt, binnen de gestelde kaders (kavelpaspoort, bestemmingsplan, etc.), jouw droomwoning. Heb je hier vragen over? De makelaars van het project vertellen je hier graag meer over. 

Beschikbaarheid vrije kavels
Vragen of direct een optie aanvragen? Contact
Woning of kavel kopen? Lees hier verder