Luxe wonen aan het water

Zo komt 'de eilanden' eruit te zien

14 september '21

Het slotstuk van Elshof Zuid is in beeld gebracht. De 2 intieme (schier)eilanden staan voor ontspannen wonen in een groene en rustige omgeving. De zogeheten Artist Impressions (AI) zijn klaar. De karakteristieke woningen hebben ruime tuinen en liggen allemaal aan het water. Omringd door groene oevers, riet, zwanen en eenden, verbonden met slechts een brug met de rest van Elshof Zuid. Ben jij benieuwd hoe de eilanden er straks uit komt te zien? Je bekijkt het hier.

image alt

Natuurlijk genieten

In de eilanden is het natuurlijk genieten. Hier woon je in je nieuwbouwwoning in een groene, waterrijke en sfeervolle wijk. Na een lange dag werken kom je hier thuis om te ontspannen en te genieten met je partner of je kinderen. Profiteer van de voordelen van nieuwbouw en de sfeer van deze nieuwe wijk. 

De sfeerbeelden staan nu bij de diverse woningtypes op de pagina woningen. Daar vind je verder de omschrijving en de belangrijkste kenmerken per (woning)type. De komende periode wordt die informatie verder aangevuld. Nu alvast kijken hoe de woningen eruit komen te zien?

Naar de woningen
image alt

Binnenkort in verkoop

Zie jij jezelf hier al wonen? De verwachting is dat deze woningen in oktober 2021 in verkoop gaan. Tot die tijd komt er steeds meer informatie online. Ontvang jij al de nieuwsbrief? Dan sta je goed aangemeld voor deze fase. Nog geen nieuwsbrief van de eilanden ontvangen en ook op de hoogte blijven? Laat dan je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete woningtype. Je abonneert je daarmee voor de nieuwsbrief en ontvangt automatisch updates over de prijzen, plattegronden, de start van de verkoop en nog veel meer! Bereid je alvast goed voor en maak ook direct een Mijn Eigen Huis account aan. Dit heb je straks nodig bij de inschrijving, zodra de verkoop is gestart. Via de servicepagina Mijn Eigen Huis lees je hoe je een account aanmaakt.

Mijn Eigen Huis

Hoe kom ik straks in aanmerking?

Zodra bekend is wanneer de verkoop start, ontvangen de belangstellenden hierover bericht. Er zal dan een inschrijfperiode volgen waarin je maximaal 5 voorkeuren kunt doorgeven om voor in aanmerking te komen. Indien er dan meerdere kandidaten voor een bouwnummer zijn, wordt er geloot bij de notaris. Meer informatie over hoe je in aanmerking komt voor een woning lees je op de pagina Woning kopen.

Woning kopen
Nog geen account? Naar Mijn Eigen Huis
Meer weten? Bekijk de woningen