Kijk rond in Elshof Zuid

12 augustus '20

De verkoop van Elshof Zuid fase 3A in Anna Paulowna verloopt zeer voorspoedig; de woningen zijn erg in trek. De architectuur van deze woningen is doorgetrokken in fase 3B. Om jou een goed beeld te geven van de ruimte in de tuin en binnenshuis hebben we twee Virtual Reality beelden gemaakt. Kijk je mee?

image alt

Rust en ruimte

De 2 onder 1 kapwoningen in Elshof Zuid fase 3B zijn nu in VR (Virtual Reality) te bekijken. Dat houdt in dat je ziet hoe de woningen er straks uit kunnen zien als het project is gebouwd. Neem een kijkje in de tuin met het strak aangelegde terras en speelvoorzieningen voor de kinderen. Of kom binnen via de openslaande deuren in de keuken en bekijk de ruimte die binnenshuis is. Ben je ook zo nieuwsgierig?

Overige beelden

Qua architectuur wordt de lijn van fase 3A dus doorgetrokken in fase 3B. Zo zie je op de pagina woningen de exterieur impressies van de verschillende typen. De exacte gevelbeelden per woning volgen zodra de bouwnummers gepubliceerd worden. Wil je nu alvast de exterieur beelden bekijken en meer lezen over de woningen?

Naar de woningen

Interesse?

Is dit de tuin waar jij je kinderen met een gerust hart buiten kunt laten spelen? En past deze ruimte binnenshuis goed bij jou? Zorg dan dat je jouw favoriete woningtype toevoegt in je Mijn Eigen Huis account. Je wordt dat automatisch op de hoogte gebracht van de laatste informatie en de start van de verkoop. Misschien woon jij straks ook in het mooie Elshof Zuid!

Heb je nog geen account? Naar Mijn Eigen Huis
Meer weten? Naar de woningen