Elshof Zuid
Logo Logo

Voorzieningen in en nabij Elshof Zuid

Naast rust, ruimte en leefbaarheid, zijn het NS-station, het gevarieerde winkelaanbod, de goede onderwijs- en sportvoorzieningen en een bloeiend verenigingsleven van belang voor de aantrekkingskracht van Anna Paulowna. Terwijl je in alle rust geniet van het leven, heb je in Elshof Zuid alle faciliteiten binnen handbereik. Een groot aantal voorzieningen ligt op steenworp afstand, zoals het gemeentehuis, basisscholen, diverse winkels in Kleine Sluis, sport- en recreatieverenigingen.

Wat is er te doen?

Sport en ontspanning

Anna Paulowna biedt voldoende faciliteiten en -verenigingen voor sport en ontspanning. Sportvereniging SV Kleine Sluis heeft een eigen sportcomplex en sporthal (De Veerburg) voor voetbal, handbal, korfbal, zaalvoetbal en jeu de boules. Tennissen kan bij Tennisvereniging Anna Paulowna, op sportpark Kleine Sluis 4. Ook zijn er faciliteiten voor fitness, judo en natuurlijk watersport. Veel te doen, veel te delen en te beleven. Ook dat maakt het leven in Anna Paulowna speciaal en aangenaam.

Onderwijs

In Anna Paulowna, in en in de nabijheid van Elshof Zuid, zijn meerdere bassischolen te vinden. Onder andere in het gebouw 'De Ontmoeting', in Elshof Zuid. Hier huisvesten ook 2 kinderdagverblijfgroepen en een peutergroep van Kappio. Deze organisatie heeft meerdere kinderdagverblijven, peuterscholen en buitenschoolse opvanglocaties in Anna Paulowna. Voor het voortgezet onderwijs ben je op Schagen, Julianadorp of Den Helder aangewezen.

(Water-)recreatie

Anna Paulowna leent zich uitstekend voor uitgebreide wandel- of fietstochten tussen de uitgestrekte landerijen, vogelrijke watergangen en kleurige bloembollenvelden. Of breng een bezoek aan het Landgoed Hoenderdaell, een prachtig dierenpark. Ook watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Anna Paulowna. Aan het Hoge Oude Veer ligt een jachthaven, met een schitterend zicht op de molen en omgeven door prachtig vis- en vaarwater.

Eten en drinken

Voor een kopje koffie of uitgebreid diner kun je in Anna Paulowna ook terecht. Bijvoorbeeld bij Cafetaria de Ben aan de Smidsweg, koffiehuis en eetcafé. Midden in de natuur, naast de entree van landgoed Hoenderdaell, ligt koffie- en theehuis Veer. Strijk neer op het gezellige terras voor kofffie, thee, versgebakken taart, versgeperste sap, heerlijke soep, belegde broodjes, drankjes & meer.

Strijk neer op een terras midden in de natuur
Anna Paulowna leent zich uitstekend voor uitgebreide wandel- of fietstochten
Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?